Livrarea:

 • Comanda minimă – 69.90 RON
 • Cost unic de livrare – 29.90 RON (pentru comenzile de minim 250 RON)
 • Livrare GRATUIT pentru comenzile de peste 250 RON

In Bucuresti livrarea se face:

Gratuit in Bucuresti, la domiciliu clientului (durata 1-2 zile lucratoare), pentru comenzi de minim 250 RON.

 • Prin curier rapid (durata 1-2 zile lucratoare). Costul este unic de 24.90 RON, pentru comenzile mai mici de 250 RON.
 • Transport GRATUIT prin curier pentru comenzile de cel punti 250 RON.

Zonă cu acoperire curierat rapid

Cine livrează: Fan Courier sau Urgent Cargus

Termen de livrare: 24-48h

Program livrări: luni – vineri

Plata:

 • Plata ramburs la ridicarea coletului de la curier.
 • Prin transfer bancar in cont.

Observație!

Toate comenzile primite în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, se procesează și se pregătesc pentru livrare în ziua de luni.

Fiecare comandă este confirmată telefonic. Produsele sunt ambalate corespunzator, sigilate si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare.

Retur comenzi

 1. În conformitate cu dispozițiile OUG 34/2014, produsele achiziționate de pe www.beefarming.ro se pot returna în termen de 14 zile calendaristice de la primire fără penalități și fără a invoca vreun motiv, cu condiția ca produsul și ambalajul acestuia să fie sigilate.
 2. Solicitarea returnării unui produs sau a întregii comenzi se face telefonic la +40 762 659 690 sau prin e-mail la office@beefarming.ro. Un operator Bee Farming va prelua solicitarea clientului și îi va oferi detalii cu privire la următorii pași pe care trebuie să îi urmeze.
 3. Produsele trebuie împachetate corespunzător (atât produsul, cât și ambalajul acestuia trebuie să fie sigilate), iar factura aferentă trebuie atașată coletului. Clientul este responsabil de împachetarea produsului și a documentelor necesare pentru expedierea acestuia către sediul Bee Farming.
 4. Produsele vor fi expediate către sediul Bee Farming din Bucuresti.
 5. Cheltuielile de retur vor fi suportate de către Bee Farming.
 6. Conform prevederilor art. 13 din aceeași Ordonanță de urgență, contravaloarea produselor returnate va fi rambursată în termen de 14 zile lucratoare de la data înregistrării cererii de retur, în contul bancar specificat de client, fără a fi percepute comisioane pentru această rambursare. În cazul în care nu se poate efectua rambursarea într-un cont, clientul va fi contactat pentru a se stabili o altă metodă de rambursare.
 7. În cazul produselor perisabile, nu se mai permite returnarea acestora.
 8. Aceste dispoziții se aplică conform O.G. 34/2014, în cazul achiziționării de produse de pe www.beefarming.ro, folosind tehnicile de comunicare la distanță.
 9. Anularea repetată a comenzilor va putea fi considerată un abuz.

Pentru mai multe informații, sesizări și suport ne puteți contacta pe e-mail la office@beefarming.ro sau telefonic la +40 762 659 690.